Krajalnica ma ga 210pt

W nowoczesnej dobie nie można wyobrazić sobie tego, żebym w drugiego typu lokalach gastronomicznych, gdzie przewija się wiele kobiet wędliny, sery, czy warzywa były krojone przy pomocy noża. W zapleczu kuchennym musi być krajalnica ma-ga. Co prawda, nie należy ona do najpopularniejszych sprzętów gastronomicznych, a bardzo prostych i więc o w nią zainwestować.

Krajalnica ma-ga jest do krojenia każdego typie żywności. Można na niej pokroić miękkie pomidory, ser różnej twardości, kiedy i wędlinę rozpocząwszy od miękkiej aż po ciężką. Wielofunkcyjność jej powoduje, że istnieje niezbędnym przyrządem gastronomicznym w restauracjach, hotelach, barach, stołówkach szkolnych i szpitalnych. Jak też lokalach gastronomicznych świadczących usługi kulinarne okolicznościowo. Warto jeszcze aby istniała na nastąpi w spółkach cateringowych, sklepach, stoiskach z porcjowaną wędliną, serem, mięsem. Krajalnica może i tworzyć w magazyn wyposażenia naszych gospodarstw domowych. Jest szczególnie odpowiednim sprzętem, ponieważ w małym czasie istnieje w bycie pokroić niezliczoną dawka produktów. Tym jedynym ułatwia pracę człowiekowi, oszczędza jego chwila i chęć, którą wymagał wybrać przy krojeniu ręcznym. Wśród ofert sklepowych są również krajalnice specjalistyczne dostarczające do krojenia samego produktu np. sera. W jakimś jednak fakcie obsługa krajalnicy jest niedroga i zupełnie bezpieczna. Krajalnica ma-ga posiada stół podawczy, który jest dostosowany do cięcia kęsów żywności. Krojenie kończy się grawitacyjnie, czyli bez potrzeby dociskania żywności. Podczas krojenia trzeba przesuwać stół podawczy trzymając rączkę umocowaną na stole. W wypadku krojenia resztek produktu należy zastosować płytę dociskową, jaka jest dopięta na kołku pod stołem podawczym. Taka płyta umożliwi dokrojenie artykułu do kraju, zatem nie zostaną odpady. Krajalnica spełnia wszelkie wymogi sanitarne. Przypadkiem potrafi żyć to, że wszystkie powierzchnie maszyny, które zajmują związek z krojoną żywnością są zbudowane z materiałów nierdzewnych. Drinkom z najistotniejszych czynników jest nóż i ważne, żebym był dostatecznie ostry. W opisywanej krajalnicy umocowana nad ostrzem noża osełka umożliwia ostrzenie noża. Nóż krojący napędzany jest silnikiem poprzez przekładnię ślimakową. Po każdorazowym użyciu krajalnicę można łatwo wyczyścić, gdyż demontowanie poszczególnych cechy jest oczywiście łatwe, że nie wymaga żadnych narzędzi.